donderdag 17 oktober 2013

Onderlinge uitdaging: Build A Bag

Het is weer tijd voor de maandelijkse onderlinge uitdaging op het Bij Oma Dee Blog. Deze keer was de uitdaging om het Kraft zakje welke bij de Build A Card-Kit zit leuk te versieren met diverse materialen. Hieronder zie je onze uitwerkingen, wij hopen dat wij je kunnen inspireren, enjoy!

-Kadozakje Nadine-

Voor dit kerstige zakje heb ik zoveel mogelijk materialen uit de Build-a-card-kit van oktober gebruikt. Het allereerst het papier. De basis is een strook crémekleurig Bazzil Card Shoppe. Daarop heb ik verschillende strookjes dessin papier geplakt uit het blokje Authentique - Tradition. Over de bovenste twee papiertjes zit een laagje vellum dat ik door een embossing folder heb gehaald voor een beetje sneeuw effect. De tekst maakte ik met MFT stansen, een touwtje eronder met kerstbelletjes eraan. De cijfers zijn ook van MFT, net als de tekst 'Christmas treats'. Nu zit er nog een prop papier in het zakje, maar tegen kersttijd passen er mooi van die Candy Canes in.

Kadozakje Sandra

Ook ik heb de materialen uit de Build A Card-Kit gebruikt. Het zakje is gestempeld met de mooie muziek stempel van MFT echt 'n aanrader! de prachtige bloem is een MFT Die-namic Pointsettia 1 x uit glitterpapier gestanst en 1 x uit vellum wat een prachtig effect geeft. Knoopje, touwtje en twee schattige belletjes en klaar is het zakje! O ja vergeet ik nog de inhoud....het zakje is gevuld met heerlijke Celebrations!

-Kadozakje Cornelie-

Ook voor deze zakjes de Build A Card Kit gebruikt. Stempels en dienamics van MFT voor de Christmas Treats tekst en de kerstsokken.
Enamel Dots om het te versieren.

-Kadozakje Inge-

En als laatste hierbij mijn kadozakje, het voorbeeld van wat er afgelopen Zaterdag tijdens de Build A Card-Kit knutselmiddag is gemaakt. Het zakje is bestempeld met de Music Background, de tag is gemaakt met de Pierced Traditional Tags STAX Die-namics en bestempeld met het kerstboompje van de Starry Christmas stempelset. De tekst komt van  de LJD Snowflake Splendor stempelset. In het zakje zijn lekkere snoepjes gestopt, klaar!

5 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke voorbeeldzakjes hebben jullie gemaakt! Ben nog helemaal niet met de kerst bezig, maar tegen die tijd zal ik hier vast nog eens ideetjes op doen!
  groetjes, Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig gaaf gemaakt dames. Deze zakjes zij altijd leuk om cadeau te geven, en te krijgen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo julle almal. Ek bewonder al lank julle werk en is nou ook 'n volgeling van hierdie blog!! Kan nie wag om julle werk in die toekoms te sien nie!
  Baie groete uit Suid-Afrika!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Petra,

   Wat een eer om een volgster uit Zuid-Afrika te hebben. Van harte welkom op het Bij Oma Dee blog. Weet zeker dat je nog veel meer mooie te zien krijgt, we zullen je niet teleurstellen ;))

   Groetjes,
   Miranda

   Verwijderen