zondag 22 december 2013

Bereid je maar vast voor.....

....op heel veel leuke workshops in 2014!

Achter de schermen wordt er al druk gebrainstormd over het nieuwe programma. Zodra we meer weten, zijn jullie natuurlijk de eersten die het horen. Tot die tijd moeten jullie nog even geduld hebben, hoewel....deze twee data kunnen jullie alvast noteren:

Zaterdag 11 januari 2014 - MFT Release & After Party

Ook in het nieuwe jaar organiseren we natuurlijk elke maand weer een MFT Release Party. Lekker knutselen met de nieuwste die-namics en stempels van MFT. Samen met Inge maak je drie kaarten en/of projectjes.

De Release Party duurt van 10.00 tot 12.30 uur en kost € 15,00. Dat is inclusief koffie en/of thee met iets lekkers en al het materiaal wat je nodig hebt.

Als je dat wil kan je 's-middags tijdens de After Party nog even lekker doorknutselen met de nieuwe release. Speciaal daarvoor bedenkt Inge nog een extra projectje met werkbeschrijving.

Besluit je de After Party ook nog mee te pakken, dan verzorg ik een lekkere lunch en betaal je € 20,00.

Je kan je aanmelden in de winkel of door een mailtje te sturen naar miranda@bijomadee.nl.

Zaterdag 1 februari 2014 - Creative SaturDEE

Wij van het Bij Oma DeeTee doen het al een tijdje....gezellige knutseldagen organiseren. Het begint meestal met een Appje of een mailtje wie er zin heeft om te komen en voor je het weet is er weer een knutseldate gepland. Geen vooraf bedacht programma dus vrijheid blijheid. Gewoon gezellig knutselen, kletsen en lachen.

Wij genieten hier altijd zo van, dat we hebben besloten voortaan elke eerste zaterdag van de maand een knutseldate te plannen....de Creative SaturDEE.

Je bent van harte welkom en tot niets verplicht. Zoals Cornelie zei...lekker aanklooien. Heeeeerlijk ontspannen. Doe je nix? ook goed. Lang leve de gezelligheid.

Wil je aanschuiven? Het kost niets, tenzij je materiaal uit de winkel gebruikt want dat moet je natuurlijk gewoon afrekenen . En wil je met materiaal aan de slag wat je al in huis had? Ook goed, lekker doen.

Wij hebben er nu al zin in en we hopen jij ook! Date je mee? Stuur dan even een mailtje naar miranda@bijomadee.


5 opmerkingen:

 1. Dat klinkt allemaal erg leuk zeg !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf Miranda, dat klinkt als muziek in mijn oren. Ons Patricia en ik komen zeker. Moeten alleen kijken wanneer.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf Miranda, dat klinkt als muziek in mijn oren. Ons Patricia en ik komen zeker. Moeten alleen kijken wanneer.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tuurlijk, zo mogelijk van de partij (-:

  BeantwoordenVerwijderen