woensdag 11 december 2013

Build A Card-Kit Bonus #2 Tag

Hee Hallo en goedemorgen! Vandaag weer een Bonus creatie gemaakt met als basis de Build A Card-Kit van December mét beschrijving. Tags kun je nooit genoeg hebben, altijd leuk om op een presentje te plakken. Nu een tag voor op een... babycadeautje.

Benodigdheden voor deze Tag:
-Build A Card-Kit December
-Paper Smooches A Little Lovin'
-Embossing Paste Studio 490 Wendy Vecchi
-MFT Say What Die-namics
-Versafine zwart
-Hemp Cord zwart.

Werkwijze:
Snijd een tag van Bazzill Card Shoppe Marshmallow 7 x 12 cm. Neem het Chevron stencil uit de Build A Card Kit van December en plak deze over de tag heen met washi tape. Neem wat pasta uit het potje Embossing Paste en smeer dit met bijv. een oud bankpasje over het stencil heen. Dit hoeft niet heel erg netjes, het maakt het juist wat speelser als het niet perfect op is gestreken. Haal het Stencil voorzichtig van het papier af en was deze meteen onder de kraan af met een beetje hand zeep. De geemboste tag leg je apart want die moet even drogen.

Stempel de olifantjes van de Paper Smooches A Little Lovin'op een stukje designpapier uit het blokje EEP Keepin'Cozy. Knip uit. Stans de Say What? Die-namics uit een stukje dp en stempel daar de bijpassende tekst op met Versafine zwart. Snijd wat stukjes designpapier uit op de breedte van de tag. Plak deze op de tag. Plak de olifantjes en tekst bubble met foam dots op.
Rijg een stukje zwart touw aan de bovenkant van de tag en maak een strik.

Veel plezier,
Inge

5 opmerkingen: