zaterdag 21 december 2013

Build A Card-Kit Bonus #3 Kaart


Goedemorgen! Vandaag weer een bonus kaartje voor diegenen die de Build A Card-Kit van December hebben. Dit kaartje is geïnspireerd door een kaart van Nadine, welke je HIER kunt vinden. Dank je wel Nadine voor de inspiratie!

Benodigdheden:
Build A Card Kit December
Pretty Posies Die-namics
Fishtail Flags STAX Die-namics
Versafine zwart
Enamel Dots, Rhinestones

Werkwijze:
Kaart is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow 5"x 10" Inch (en dubbelgevouwen) of 12,7 x 25,4 cm (en dubbelgevouwen) Maak hierop een matje van Donkerblauw 4"x 4" Inch of 10,2 x 10,2 cm, Icy Mint 3,75"x 3,75"Inch of 9,5 x 9,5 cm. Plak deze op de kaart eventueel met foamtape.
Snijd uit verschillende printjes van het Echo Park Paper 9 vierkantjes van 3 x 3 cm. Rangschik ze en plak ze op.
Snijd uit Icy Mint een vierkant van 4,5 x 4,5 cm en snijd hieruit een vierkantje van 3 x 3 cm. Plak op in het midden van de kaart over het middelste vierkantje. Snijd met de Fisthail Flags STAX Die-namics twee fishtails uit designpapier en  BCS Marshmallow. (Dit kun je ook uit de hand doen.) Stempel op één van de fisthails een tekst. Ik heb hier gekozen voor A Little Sentimental van Clearly Besotted Stamps.
Maak een bloem met de Pretty Posies Die-namics en restjes cardstock. Plak ze opelkaar en verkreukel. Plak in het midden een resin bloem. Plak onder de bloem wat touw en plak op de kaart. Plak hier en daar nog wat bling en enamel dots.

Veel plezier met het maken van deze kaart!
Inge

1 opmerking: