donderdag 24 april 2014

Punchboarden

Hallo allemaal,

Hij is helemaal hot en super veelzijdig: de Envelope Punch Board van We R Memory Keepers! Want je kan er niet alleen enveloppen mee maken, maar ook superleuke doosjes in alle soorten en maten en gave cadeauverpakkingen.

Op woensdag 14 mei laat Nadine jou zien wat je allemaal met je punchboard kan doen. Nadine is er de hele dag, dus je kan kiezen voor de ochtend of de middag. Hoe de workshop eruit ziet is een verrassing ;-) maar dat het leuk wordt is zeker!

Kom je ook gezellig Punchboarden? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar Miranda@bijomadee.nl. Geef je dan ook even door of je 's-ochtends of 's-middags wil aanschuiven?

Tot dan!

Groetjes,
Nadine en Miranda

9 opmerkingen:

 1. Oh potver, woensdag is echt onmogelijk. .... als de workshop in de herhaling een keer op zaterdag wordt gegeven, dan heeeeel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zullen we onthouden Marjolein....zoveel plannen hihi.

   Verwijderen
 2. Ik hoop 30 of 31 mei langs te komen; wat staat er dan op de agenda? :) Dit lukt niet; werk full time en vrij nemen wordt ém niet..Collega's hebben al vrij...
  Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha momenteel nog ff niks Stella, dus dat wordt dan gezellig koffiedrinken en bijkletsen. Ook leuk toch? Vind het hartstikke leuk als je langskomt.

   Verwijderen
 3. Net een mailtje naar je toegedaan met opgave,
  Op het moment weer wat meer creatief bezig dus dan een leuke workshop is extra leuk!
  Heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig dat je ook aanschuift! Tot woensdag de 14e!

   Verwijderen