zondag 25 mei 2014

Workshop High Tea

Gisteren een gezellige bedrijvigheid in de winkel, want er schoven 7 meiden aan voor de workshop Tea for 2 mét een High Tea. Volle bak dus, maar reuze gezellig!

We begonnen de dag met een lekker bakkie koffie of thee met Canadian Apple Pie, cupcakes en kokos-ananascake. Daarna aan de slag met het leuke papier van Chickaniddy Crafts - Twirly Girly.

Eerst hebben de meiden een kaartje gemaakt, met aan de binnenkant ruimte om geld of een cadeaukaart in te schuiven. Dat was om in te komen, en na de soep met zalmrolletjes, rosbief sandwiches, ham/ei sandwiches, krentenbolletjes en suikerbolletjes, was het tijd voor het volgende project, een mapje wat met een lint dichtgestrikt wordt, met aan de binnenkant 2 vakjes om een theezakje in te stoppen.

Best wel even een werkje, want de middag vloog om en aan het laatste projectje, een klein envelopje, zijn we niet eens toegekomen. Maar gelukkig had Nadine het een en ander voorbereid, dus het envelopje kan thuis worden gemaakt.

Om half 6 deed ik de deur van de winkel op slot, weekend! Wat was het een geslaagde dag. Meiden bedankt voor de gezelligheid, wat heb ik gelachen, heerlijk!

Natuurlijk heb ik ook weer fotootjes gemaakt om nog even na te genieten. Kijk maar:

 
Een fijne zondag allemaal!
 
Groetjes,
Miranda
 

5 opmerkingen: