zaterdag 17 januari 2015

Project S: een onvergetelijk jaarboek - Stap nu in en geniet!


Hoi allemaal! Een tijdje geleden lieten we jullie weten dat we gaan beginnen met een nieuw experiment. Project S Through the year noemen we het. Het houdt in dat we het komende jaar alle belangrijke momenten gaan vastleggen in een jaarboek. Dat doe je... HELEMAAL ZELF! met een mooi pakket materialen van Echo Park (zie hieronder). Natuurlijk krijg je van ons een zetje in de goede richting. Inmiddels hebben de eerste kandidaten zich aangemeld. Zij hebben een introductiemail gekregen met leuke tips, extra uitleg en goede ideetjes om te beginnen én om het vol te houden (het lijkt wel een workout ;)). 

Na 31 januari gaan we echt beginnen. Dan drukken we de eerste foto's af en werken we aan de eerste pagina's in het jaarboek. Maar ook na die tijd kun je je nog aanmelden. Dus lijkt het je ook leuk om een mooie herinnering aan 2015 te maken en de mooiste momenten van het jaar nu eens echt vast te leggen (in plaats van in een mapje op de computer), meld je dan nu aan voor Project S Through the year. Laat je verrassen door de vrolijke papiertjes, nuttige tips en inspirerende voorbeelden.

Dit zit er onder meer in het pakket:

Een set met papier en twee vellen cardstock stickers...
Voorbeeld papier januari

Voorbeeld papier februari

Mooie randen om je 30,5*30,5 pagina's te pimpen!

Super vrolijke cardstock sticker

En nog een vel met leuke letters en andere versiersels

12 vellen vrolijk papier voor elke maand

Dit is bijvoorbeeld januari!


Natuurlijk bijpassende PL-kaartjes

Grote en kleine!

Natuurlijk krijg je er ook een set Project Life hoezen bij. Én een maandelijkse nieuwsbrief en nog veel meer tips en voorbeelden via Facebook. Voor slechts € 35,- kun jij ook meedoen! Waar wacht je nog op? :)

We gaan er iets leuks van maken!  


Kijk voor meer informatie op de website.

1 opmerking:

  1. Het pakket ziet er al waanzinnig mooi uit, vind het een hele uitdaging maar heb er heel veel zin in.

    BeantwoordenVerwijderen