zondag 13 december 2015

#13 Sale on SunDEE: Scrap EveryDEE met korting

Wat hebben we gisteren een leuke DEEmodag gehad in de winkel! Die dag stond ook in het teken van de lancering van Scrap EveryDEE. Dat is het scrap-pakket dat vanaf volgend jaar februari elk kwartaal wordt uitgebracht door Bij Oma Dee. 

Wat houdt het in?Een betaalbaar pakket met verrassend leuke, unieke materialen waar je urenlang scrapplezier aan beleeft. En natuurlijk heel veel inspiratie van het Dee Tee en van gastdesigner Johanna van Scrap Enzo die wij als topscrapper hebben gestrikt om ons te helpen. Een zeer veelzijdig team, dus altijd voor iedereen mooie voorbeelden in verschillende stijlen.

Wat kost Scrap EveryDEE?
Een betaalbaar pakket ook, en zeker vandaag. Scrap EveryDEE kost 35 euro per kwartaal, maar als je vandaag nog besluit je aan te melden voor het eerste pakket, dan krijg je eenmalig 2,50 euro korting op het eerste pakket en betaal je 32.50. Als dat geen leuk cadeautje is voor onder de kerstboom?!

ALLEEN VANDAAG (13 dec), VOOR DE SNELLE BESLISSERS
2,50 KORTING! 

Je betaalt dus eenmalig 32,50 in plaats van 35 euro voor het eerste pakket.


En dat is nog niet alles. Want onder de inzendingen die we vóór 25 december binnen hebben, verloten we ook nog eens een GRATIS PAKKET

Scrap jij mee met Oma Dee?

---------------------------------------------------------------------
Doe je mee aan kraak de code, dan is dit het cijfer van vandaag: 


Heb je alle 31 cijfers compleet? Stuur je antwoord naar miranda@bijomadee.nl. Wie weet win jij een gratis iDEE&post pakket.

7 opmerkingen:

 1. Leuk dit nieuwe scrapidee. Heb me gisteren gelijk aangemeld. Deed dit jaar mee aan project s through the year en heb dit heel leuk gevonden. Nadine wat maak jij er een werk van iedere maand een nieuws brief met leuke weetjes en uitdagingen. De facebookgroep met leuke berichten erop. Mijn complimenten. Nu krijgen we dit project ik heb er zin in. Met het enthousiasme waarmee jullie hier aan werken word deze ook weer Top

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof dat je meedoet en bedankt je complimenten, Monique!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal gaaf. Ik heb hem meteen besteld en erg benieuwd
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Like it! Heb me gauw aangemeld, vind dit weer zo'n tof plan van jullie!!!

  BeantwoordenVerwijderen