zondag 20 maart 2016

In the spotlight: Scrap Every DEE'er Sonja


Er worden prachtige lay-outs en project life pagina's gemaakt met de materialen uit het eerste Scrap Every DEE pakket. Dat willen jullie natuurlijk niet onthouden, daarom zetten we vandaag een Scrap Every DEE'er in de spotlight.


Sonja (van Scrappen met Sonja) is super enthousiast over het eerste Scrap Every DEE pakket. Het idee van een pakketje krijgen zonder dat je van te voren weet wat er in zit, vond Sonja super spannend! Gelukkig voelde het pakket als een onverwachts kadootje.


Dat Sonja enthousiast is viel ons gelijk op. Op haar blog zien we de afgelopen weken de ene naar de andere prachtige creatie voorbij komen. Het pakket is goed gevuld, want ze maakte er al 4! layouts en een project life pagina mee.


De favoriete items van deze Scrap Every DEE'er zijn de paperclippijltjes. "Had ik nog nooit gebruikt, maar ik vind ze zo gaaf op mijn layouts." Maar ook de stempels vallen erg in de smaak.

Wil je deze stempels ook? Bestellen kan HIER!En zeg nu zelf, dit is toch ook een geweldig pakket:Naast layouts en project life pagina's is Sonja ook van plan om de materialen uit het Scrap Every DEE pakket te gebruiken voor haar planner. Hoe tof is dat, een pakket dat zo veelzijdig is!!Ben je net als Sonja inmiddels ook super enthousiast en wil je elke 3 maanden zo'n kadootje voor jezelf ontvangen? Er bestaat ook een  abonnement op Scrap Every DEE.
Dit avontuurlijke moodboard van de mei-editie hebben jullie inmiddels vast voorbij zien komen. Kun je net als Sonja bijna niet wachten tot het volgende pakket, houd dan vooral het blog volgende maand goed in de gaten.

BESTEL HET SCRAP EVERY DEE #2 PAKKET HIER VOOR 35 EURO (exclusief verzendkosten)


Fijne zondag!

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk om te lezen wat iedereen met Scrap EveryDEE doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke layout! Gezellig dat je als gastdesigner op het Bij Oma Dee blog staat, Sonja!!!

    BeantwoordenVerwijderen