zondag 6 maart 2016

We gaan weer workshoppen in maart...

Hoi op deze druilerige zondag. Monique heeft gisteren de maand afgetrapt met een lekkere kliederen-met-inkt-workshop. Maar er staat nog veel meer leuks op het programma in maart. Johanna geeft op 19 maart voor de tweede keer haar verf-en-spetter-workshop, maar ook die zat in no-time al vol.

Wat je nog wel kan komen doen Bij Oma Dee (naast lekker shoppen natuurlijk ;))?

Zaterdag 12 maart --> Kaartenmarathon

Er zijn twee plekjes vrijgekomen, dus kaartenmaaksters, grijp je kans!

De naam zegt het al, dat wordt een actieve dag met vrolijke papiertjes! We beginnen om 10.30 uur. Nadine zet jullie lekker aan het werk met allerlei leuke kaarten. We wisselen makkelijk en moeilijk af. En tussendoor verwent Miranda alle deelnemers met koffie, thee en wat lekkers en natuurlijk met een lunch tussen de middag. En dat allemaal voor slechts € 25,00. De workshop is om 16.30 uur afgelopen.

Vrijdag 18 maart --> Vrolijke lente Home Deco


Hebben jullie ook zo'n behoefte aan een beetje lente in huis? Daar gaan we tijdens deze workshop voor zorgen. We maken op een canvasdoek een vrolijk lentetafereel. De kleuren en vormen mag je daarvoor helemaal zelf bepalen, net als de indeling. Je kunt er ook foto's op kwijt. Nadine laat zien dat je op verschillende manieren zoiets kunt maken voor het nieuwe seizoen. Een gezellige doe-middag met een tof resultaat. Om op te hangen, of neer te zetten.

De workshop duurt van 13.00 tot 16.30 uur en korst € 19,95.

Zaterdag 26 maart --> Project S (de hele dag scrappen)

Nadine werkt achter de schermen alweer aan leuke voorbeelden voor de scrap-workshop. Project S betekent een hele dag ongestoord aan je album werken met leuke opdrachten en mooie materialen. De focus ligt op de combinatie tussen gewone layouts en pocket page pagina's. Je doet bij anderen ook inspiratie op en Nadine is er om je steeds weer op weg te helpen. Neem zoveel foto's mee als je wilt. Je maakt er helemaal je eigen ding van!

Deze dagworkshop kost €25,00, inclusief lunch en materialen.


Voor alle workshops kun je je aanmelden bij Miranda via miranda@bijomadee.nl.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten