maandag 11 april 2016

Scrap EveryDee Scrap-Challenge

Nee, geen grapje, vandaag begint de Scrap EveryDEE inspiratie 10-daagse met daarbij een uitdagende scrap-challenge. Hiermee willen we jullie uiteraard inspireren, maar vooral ook uitdagen lekker aan het scrappen te gaan. Hoe we dat gaan doen? Elke dag vind je op het blog een leuke post naar aanleiding van het volgende plaatje dat jullie inmiddels misschien wel herkennen uit het moodboard voor mei:


Het team gaat jullie laten zien dat je op verschillende manieren naar zo'n plaatje kunt kijken, om het vervolgens op je eigen creatieve manier te verwerken in je scrap-album. In de hoop dat jullie er een eigen draai aan geven, natuurlijk!

Wat is de bedoeling?
Je hebt tot en met 24 april aanstaande de tijd om een scraplayout of pocket page te maken met als inspiratie de kleuren en het plaatje van hierboven. Zet je creatie op je blog en link hieronder aan Mr. Linky de unieke URL van je bericht (dus niet de link naar je pagina). Dan kunnen wij gemakkelijk een kijkje komen nemen.

Valt er ook iets te winnen?
Ja, maar wat die prijs is, dat houden we nog even geheim. Houd het blog in de gaten, dan blijf je op de hoogte ;)

Je kunt je uitwerking natuurlijk ook delen via Facebook, Instagram en andere sociale media. Deel je iets openbaar en tag je Bij Oma Dee, dan is de kans nog groter dat je creatie opgemerkt wordt! 

Heb je nog vragen, stel ze gerust!

Veel plezier met scrappen. We zijn reuze benieuwd naar jullie inzendingen...
3 opmerkingen:

 1. Leuke challenge! Ik zou eigenlijk ook wel weer eens willen scrappen. Is de challenge voor leden van het EveryDee scrap pakket of voor iedereen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De challenge is voor iedereen Nicole, dus pak je scrapspullen en aan de slag :-))

   Verwijderen
  2. Ben je er nog niet aan toegekomen, Nicole, of ben je vergeten te linken?

   Verwijderen