donderdag 15 februari 2018

Striped heart

Hé hallo, 

leuk dat jullie weer langskomen op DEEday!

Hebben jullie ook Valentijns kaartjes verstuurd/ontvangen? Ik was zo lekker bezig dit jaar! Had er nog veel meer willen maken, maar de tijd was om ;-)
Allemaal met een dikke lippenstift kus op de post gedaan.

Ik heb voor een aantal kaartjes de Peek-a-Boo striped heart gebruikt. Te leuk weer deze stans en toen ik deze zag, zag ik gelijk weer allemaal mogelijkheden!


De eerste heb ik uit weer een andere die-namic gesneden, de Chain Circle. Deze verhoogd opgeplakt en roze erachter. het leuke is dat je er nu van alles tussen kunt steken. Ik heb er envelopjes tussen gestoken en in het hart van het hart een bloemetje. Plus bijpassende tekst.


Iets meer voor de hand liggend, maar niet minder leuk, is de open stukjes weer op te vullen. Ik heb voor glitter gekozen. De banner is ook van MFT, maar alweer wat ouder. Blijft een topper! Door deze tekst bedacht ik om er twee lolly's (eigen voorraad) bij te doen. Deze heb ik gekleurd met de Ecoline Brush pen en water.


De laatste, hoe kan het ook anders, is een shaker card geworden. Túúrlijk maken we ook hier een shakercard van! Tekst en een kleine decoratie en klaar!

Ik heb nog meer kaarten gemaakt, maar deze laat ik later zien of op mijn eigen blog.

Gezellige dag verder!

Groetjes Cornelie

5 opmerkingen:

 1. Wat een toffe stans en jouw kaartjes zijn erg mooi!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een veelzijdige stans is dit! Jij weet er wel raad mee zo te zien. Die geweldige shaker staat hier op mijn kast te pronken. Ik ben er superblij mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee om de envelopjes er tussen te steken! Ik vind ze echt alledrie weer zo leuk! Zo leuk, he, die actie van de post.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gemaakt het ik er geen één, maar wel één ontvangen, van een heel lief iemand, die precies wist dat ik van *** houd
  (((-: smak

  Een gave serie, Cornelie!

  BeantwoordenVerwijderen