donderdag 8 maart 2018

Lieve kaartjes!

Hé hallo, 

leuk dat je er weer bent op DEE day!
Ik heb vandaag twee kaartjes voor jullie. Deze heb ik met Valentijn ook verstuurd. Dat een kaartje niet altijd met hartjes hoeft te zijn zie je aan de tweede kaart. Een persoonlijke touch vind ik ook al leuk. Het gaat vooral om het lieve gebaar!


Bij het eerste kaartje heb ik de snijmal gebruikt uit een iDEE&post van een poosje terug. Ik gebruik deze vaak, klik maar eens hier, want je kunt er zoveel varianten mee maken. Nu heb ik er een potje met liefde van gemaakt! Hiervoor heb ik een stempelset van Lawn Fawn gebruikt.


Deze tweede kaart is een 'scrapling' qua formaat. Een smaller formaat waar ik een zwak voor heb. Erg leuk om te maken!
Hiervoor heb ik een deel van de set 'Die-namic Stitched Heart Grid' gebruikt, maar i.p.v. de hartjes heb ik allemaal kleine sterretjes uitgestanst. Voor een echte sterren liefhebster!
Voor beide kaarten washi tape gebruikt voor een kleurig randje en Bakers Twine!

Volgende week een post met de 'Gift card Pouch' van My Favorite Things.

Bedankt weer voor het langs komen!

Groetjes Cornelie

4 opmerkingen:

 1. Twee prachtige kaartjes weer! Vooral de sterrenkaart vind ik geweldig, ik houd van sterren en van blauw helemaal top dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb pas nu deze blog gevonden Cornelie. Wat heb je weer een schitterende kaarten gemaakt. Die snijmal waar je het over hebt, zal ik bij Oma Dee eens gaan zoeken, die is gaaf zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes weer.... helemaal Cornelie en die vind ik zo leuk 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!!
  Verjaardagsgroetjes, Colien

  BeantwoordenVerwijderen