vrijdag 3 mei 2013

Uitslag schets uitdaging #5

Goedemorgen allemaal,

Na alle feestelijkheden rond onze nieuwe koning, en toch ook wel de spanning rond de introductie van de Build A Card-Kit, zouden we bijna vergeten dat er ook nog een winnares van schets uitdaging #5 moest worden gekozen. Maar het is weer gelukt hoor, hoewel het elke maand weer moeilijk is. Wat een geweldige kaarten hebben jullie weer gemaakt.

Dit is hem dan, onze top 3 van deze maand:

Jacqueline
Nadine
Gemma

De winnende kaart van deze maand is die van GEMMA!!! Wat een geweldige kaart Gemma, van harte gefeliciteerd. Als je even je adres wil mailen naar miranda@bijomadee.nl, zorg ik dat de Gorjuss stempel zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Hou het blog in de gaten want ook deze maand hebben we natuurlijk weer een schetsuitdaging, deze keer is ie van Sandra. En verder bedanken we jullie natuurlijk weer voor het meedoen.

Groetjes (ook namens Sandra, Inge en Cornelie),
Miranda

5 opmerkingen:

 1. Dat Nadine in de top 3 zou belanden, had ik stiekem al verwacht! Hele mooie kaarten, alle drie. Gefeliciteerd dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de top 3 dames. Jullie hebben alledrie een prachtige kaart volgens de sketch gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jippie, weer in de top 3 beland, wat onwijs leuk! En wat een terechte winnaar die kaart van Gemma, echt een beauty! Net als die van nadine trouwens :)

  groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd dames!! mooie top 3.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gemma wat een geweldig mooi kaartje van harte hoor. Ook de andere kaarten zijn super.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen