zondag 25 augustus 2013

Workshops september en oktober 2013

Hee goedemorgen,


Het is alweer 4 maanden geleden dat we de laatste workshop hadden. Ongelooflijk hoe de maanden omvliegen! Eerst hadden we de voorbereidingen voor de Build A Card-Kit van juni, de kit van augustus kwam er eigenlijk meteen achteraan en daarna de vakantie. En nu is augustus alweer bijna voorbij. Tijd voor actie!

Gisteren heb ik het nieuwe workshopprogramma op de website gezet. Het is een voorlopig programma, als we nog wat bedenken of er is veel vraag naar een bepaalde workshop, dan kan het zomaar gebeuren dat er nog extra workshops in worden gepland. 

Wat ik zelf superleuk vind, is dat Cornelie workshops sieraden maken gaat geven. Sandra, Inge en ik zijn al een poosje fan van haar sieraden en inmiddels al aardig voorzien (hihi). Maar er kan altijd nog een armband bij, dus schuiven wij ook gezellig aan. Gelukkig heb ik een grote tafel in de winkel, dus jij kan er ook nog makkelijk bij ;-)

Voor nu ziet het programma er zo uit:

Zaterdag 7 september - MFT release party (ochtend)

Woensdag 18 september - Veterwraparmband maken met Cornelie (ochtend)

Donderdag 26 september - Canvas scrappen/scrapbook layout maken (ochtend)

Zaterdag 12 oktober - Build A Card Date (ochtend)

Woensdag 16 oktober - Sieraden maken met Cornelie (ochtend)

Zaterdag 26 oktober - Kerstkaarten marathon (dag)

Meer informatie over de workshops vind je hier.


De eerste aanmeldingen zijn al binnen! En wij staan de popelen om er samen met jou een gezellige ochtend of dag van te maken. Meld je dus snel aan!

Groetjes,
Miranda

1 opmerking: