dinsdag 24 juni 2014

UpDEEt

Hallo allemaal,
 
Wat ik nou telkens weer vergeet door de drukke bezigheden rondom de Midsummer Tuinfair in Hem aanstaand weekend en natuurlijk iDEE&post, is jullie de foto's laten zien van de laatste 2 workshops in juni. Daarom van mij vandaag geen inspiratiekaart, maar sfeerimpressies.
 
Zaterdag 14 juni hebben we mannenkaarten gemaakt. We begonnen met een vouwkaart, daarna hebben we nog een cadeau-envelop gemaakt en tenslotte een flessenhanger. Voor de gelegenheid met een beetje stoer papier van Basic Grey - Capture. En ook deze keer waren er twee meiden "van ver" aangeschoven, dit keer helemaal uit Den Haag. Zo leuk altijd als mensen de lange reis naar Bovenkarspel maken. En het was alweer gezellig haha.
 
 
Afgelopen vrijdagmiddag was de workshop mini scrapbook. Echt een leukerdje hoor met drie envelopjes met labels, ingebonden met een stoer touwtje. De meeste dames gingen voor het mooie papier met glansaccenten wat Nadine had meegenomen, maar Roos (helemaal van Texel) maakte een prachtig boekje in het "goud"/wit. Prachtig toch.
 
 
Het laatste wat ik jullie nog wil laten zien is de "SUMMER-wand" in de winkel, gemaakt door Cornelie en Judith. Tweede Pinksterdag heb ik met de meiden van het DeeTee de winkel veranderd. We hebben een meer logische indeling gemaakt met als blikvanger de sfeerwand. Nadine heeft de webwinkel verder aangevuld, iets waar ik ook heel erg blij mee ben, want wat is dat toch veel werk pfffff. Het was een supergezellig dagje met een geweldig resultaat. Let ook even op de gave banner die Judith heeft gemaakt, super hè?
 
 
Aanstaande zaterdag staat Bij Oma Dee op de Midsummer Tuinfair in Hem en is de winkel de hele dag gesloten. En mocht je in de buurt zijn, kom je dan gezellig even langs?
 
Fijne dag!
 
Groetjes,
Miranda

5 opmerkingen:

 1. Haha dat noem ik nog eens een update! Leuk om te zien allemaal. De boekjes zien er geweldig leuk uit zo samen en je wand is een echte eyecather!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OH oh.. wat zien die boekjes er leuk uit! En wat jammer dat ik dit nu net gemist heb... doen jullie deze nog een keertje over? Liefs Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Check even de website Sylvia, daar staan heel veel nieuwe workshops op. Ook van die leuke fotoboekjes ;))

   Verwijderen
 3. Nou, je hebt een superteam, fijn dat je zo goed geholpen wordt in idee en daadkracht!
  De boekjes zien er ook erg geslaagd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De boekjes zijn leuk geworden!!!! Kwijl... ;)
  Heerlijk, al die hulp bij het veranderen van je winkel!
  Ziet er goed uit, de sfeerwand.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen