zondag 1 juni 2014

Van harte welkom!

Goedemorgen,

De afgelopen maanden ging het allemaal net even anders bij Bij Oma Dee. Inge en Sandra hebben besloten met het DeeTee te stoppen, de Build A Card-Kit heet voortaan iDEE&post en Cornelie en Nadine namen de winkel een dagje waar. Bovendien heeft Nadine zich gestort op het geven van workshops en is Creative SaturDEE inmiddels al een begrip aan het worden.
 
Heel veel veranderingen en we brainstormen wat af! Hoewel we het met zijn drietjes gezellig hebben, vonden we dat er toch nog iemand bij moest. En wie dat dan moest worden, daar hoefden we alledrie niet over na te denken, maar....ze was al bezet, dus werd het nog wel even spannend of ze ja zou zeggen. Een slapeloze nacht volgde (nee hoor, maar spannend was het wel hihi) en de andere ochtend kwam het verlossende woord: JA!
 
Vandaag treedt ze officieel "in dienst" en jullie kennen haar vast allemaal: Judith Versluis! Wat zijn we blij dat ze het DeeTee komt versterken. Super Judith, welkom bij de club :-))
 
En dit zijn we dan: Het Bij Oma DeeTee
 
Morgen de eerste blogpost van Judith. Komen jullie dan allemaal even langs?
 
Groetjes,
Miranda

7 opmerkingen:

 1. wat leuk dat Judith jullie team komt versterken, heel veel plezier, dames!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat Inge en Sandra gestopt zijn als DT-er (heb ik dat gemist, of staat dat nu voor de eerste keer op het blog?), bedankt voor al het moois dat jullie hebben gemaakt dames! Judith is een perfecte aanvulling voor het team, ook hier: heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aha, stiekem had ik al een beetje een vermoeden...na vrijdag helemaal. Wat leuk dat Judith erbij komt. Jammer dat Sandra en Inge stoppen. Maar zou gaat dat. Heel veel plezier in de nieuwe samenstelling! Gaat helemaal goed komen.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aha, daarom stopt Judith bij Knutsel & Zo ;) Helemaal leuk dat ze het Deetee van Oma Dee komt versterken. Veel plezier samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dikke proficiat Judith en heel veel plezier en succes voor het nieuwe DT!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geweldig dat Judith er bij komt; heel veel plezier samen! En Judith van harte gefeliciteerd!! Ik kijk uit naar de nieuwe card kit en met de voorbeelden van dit getalenteerde DeeTee wordt het ongetwijfeld een klapper.
  Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk dat Judith het DT komt versterken, daar hebben jullie een goeie aan! Heel veel plezier samen!

  BeantwoordenVerwijderen