woensdag 2 juli 2014

iDEE&post Juli-Augustus Schetsuitdaging

Op 3 juli viel de eerste iDEE&post op de mat. Dit is het nieuwe inspiratiepakket van Bij oma Dee. In het magazine dat de leden per e-mail hebben ontvangen, staat ook een schetsuitdaging.

Heb jij een leuke kaart gemaakt met de schetsuitdaging van iDEE&post? Link 'm dan hieronder, zodat iedereen kan zien wat je hebt gemaakt. Binnenkort toont het DeeTee op het blog ook de kaarten die we maakten met deze schets van Cornelie.


Ben je geen lid van iDEE&post? Dan mag je natuurlijk ook meedoen met de schetsuitdaging. Lijkt het je leuk om ook zo'n goed gevuld inspiratiepakket te ontvangen? Kijk dan snel even op de website. Het pakket voor september kun je vanaf nu bestellen.

5 opmerkingen:

 1. Jullie alle vier, complimenten voor jullie eerste Idee& post! Wat een werk is dat geweest en zo met zorg gemaakt! Prachtig papierblokje, en dan de stempels met stansje...zo gaaf!! Ik ben er blij mee!
  Groetjes, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me alleen maar aansluiten bij Mariken toppie hoor heel erg gaaf. En leuke schets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. superleuke sketch! het duurde de hele avond, maar uiteindelijk toch een tevreden gevoel over dit kaartje! Bedankt voor alle inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Net als Margot heb ik ook eindeloos zitten schuiven met papier.Ik vind de sketch zo gaaf en het superleuk om er mee aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen