zondag 6 juli 2014

Vanaf september bij Bij Oma Dee: begin (opnieuw) met scrappen/project life

Heb jij altijd al willen beginnen met scrappen of project life? Liggen er nog bergen (vakantie)foto’s te wachten om ingeplakt te worden? Of ben je ooit begonnen, maar wil je je album nu toch ook eens afmaken? Meld je dan aan voor de Cursus Scrappen bij Bij Oma Dee en krijg een zetje in de goede richting!


4 gezellige woensdagavonden*
Vier woensdagavonden (van 19.00 tot 21.30 uur) in september ga je aan de slag met een gerichte opdracht. Je moet dus altijd wel een klein beetje voorwerk doen, zoals een juist aantal foto’s uitzoeken. Gezellig met andere dames zit je aan tafel, die je ook weer inspireren.

Inclusief album, hoezen en materialen
De cursus is inclusief een album en een set hoezen met allerlei verschillende indelingen. Hierdoor stimuleren we je op een andere manier met je foto’s aan de slag te gaan. Je mag zelf materialen meenemen, maar in de winkel is ook genoeg aanwezig om verrassende layouts te maken. We werken met papier, stempels, teksten, noem het maar op. Echt zoals scrappen bedoeld is!

Wat kost het?
De kosten bedragen €65,- per persoon voor 4 avonden. Dat is inclusief een album, hoezen en materialen. Heb je zelf al een album, dan betaal je €55,-. Uiteraard krijg je ook thee/koffie en wat lekkers. De cursus gaat door zodra 6 personen zich hebben aangemeld. Dus misschien wil een zus, moeder, dochter, vriendin of buurvrouw ook wel mee? Ook beginnende creatievelingen zijn van harte welkom!

Laten we er gezellige scrap-avonden van maken!

*Zou je wel willen, maar kun je niet op woensdagavond? Bij voldoende animo kunnen we altijd uitwijken naar een andere avond, ochtend of middag.

2 opmerkingen:

  1. Wat een heel erg leuk idee! Jammer dat ik aan de andere kant van Nederland woon (Emmen-Drenthe)!

    Groetjes Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen