vrijdag 12 september 2014

Scheepjes CAL 2014Scheepjes CAL 2014

met Wink van A Creative Being

Misschien heb je het al gelezen op de Scheepjes-facebookpagina: op 3 oktober aanstaande start een nieuwe Scheepjes Crochet Along. In 12 weken tijd haak je met 12 kleuren een mooie, kleurrijke deken. Elke week krijg je van haakster en blogster Wink, bekend van de blog A Creative Being, een stukje van het patroon. Geïnspireerd op kleurrijke, veelvormige vetplantjes, kan het niet anders dan een prachtproject worden.
Wink - oftewel Marinke Slump - is een ontwerpster die houdt van vrolijk gekleurd haakwerk. Met meer dan 30.000 volgers is ze een beroemdheid in de haakwereld! Haar blog schrijft ze in het Engels, maar wees niet bang: de patronen zijn in Nederlands en Engels verkrijgbaar.
Scheepjes CAL 2014 wordt breed aangekondigd, via de Scheepjes facebookpagina, via het blog en de website van A Creative Being en via de facebook-groep Scheepjes CAL 2014. Deze groep heeft inmiddels al bijna 2000 leden, dus dat belooft wat..!
Alle benodigde bolletjes garen vindt je in een mooi pakket, zo kunnen hakers meteen aan de slag. Het pakket bevat 26 bolletjes Cotton 8 in 12 kleuren en kost € 49,95. Je kunt kiezen uit twee hippe kleurcombinaties, voor ieder wat wils! En als je niet kunt kiezen, dan haak je ze toch alletwee..?!
 
 
 
 
In verband met de enorme belangstelling is de eerste lichting pakketten al uitverkocht. Vanaf 10 oktober gaat Scheepjes de volgende lichting uitleveren. Je begint dan wel een week later aan het project, maar de patronen blijven beschikbaar, dus niets aan de hand.
 
Wil je meedoen aan de Scheepjes CAL 2014, dan kan je de pakketten hier voororderen. Ik ga voor pakket 1 en jij?
 
Alvast een fijn weekend!
 
Groetjes,
Miranda
 
 

1 opmerking:

  1. Pakket 1 spreekt mij ook meer aan (-:
    Ben benieuwd, ga even een kijkje nemen.

    BeantwoordenVerwijderen