zondag 9 november 2014

BOD op Tournee: in Dordrecht bij Maartje & Alexander

Wat eens begon met een grapje is nu toch echt realiteit geworden. Bij Oma Dee op Tournee. Het rijmt, dat klopt en daarom was het ook eerst een grapje. Maar Maartje en Alexander hadden er wel oren naar. Ze konden een leuke groep bij elkaar vinden van 8 man en dus reed Nadine naar Dordrecht. Altijd nog voordeliger dan met twee auto's (laat staan openbaar vervoer) naar Bovenkarspel te rijden...


Maartje en Alexander hadden alles goed voor elkaar. Een flinke tafel met genoeg stoelen en ruimte. Na een heerlijke zelfgemaakte brownie en een kopje thee, gingen we rond half elf aan de slag met: mannenkaarten! Dat was namelijk het verzoek. Met mooi papier van We R Memory keepers en kraft maakten alle deelneemsters een kaart, een envelopje en een flessenlabel/deurhanger. Productief!!!


Dit is het trio van Maartje :)

Onder het knutselen hebben we ontzettend veel lol gehad én lekkere cappuccino gedronken. De tijd vloog! Om 13.00 uur ben ik weer naar het noorden gereden, voldaan en geïnspireerd. Ik kijk terug op een ontzettend leuke ervaring met gezellige mensen. Bedankt voor jullie enthousiasme!

Wil je ook eens een workshop op locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

1 opmerking: