vrijdag 20 februari 2015

Workshops in Maart - High Tea - Punch Board - Mini Album - Scrappen/project Life

Het is bijna weekend! Hopelijk hebben jullie allemaal tijd om lekker te knutselen. Het weer is er in ieder geval wel naar, lekker binnen blijven. Morgen geeft Nicole Parmentier in de winkel een leuke workshop Creative Lettering. Hij zit vol en we zijn allemaal reuze nieuwsgierig naar deze nieuwe techniek. 

Lijkt het je ook leuk om eens gezellig in de winkel te knutselen? Dan moet je zeker verder lezen, want we lichten nog even het aanstaande workshopschema toe. Ook in maart is er weer veel leuks te doen Bij Oma Dee!


28 februari - Project S - Van 10 tot 17.00 uur scrappen en beppen

Volgende week (ja dan is het nog februari) hebben we de tweede workshop Project S. De vorige editie was zeer geslaagd. Wat hebben de dames hard doorgewerkt aan hun fotoboek! Sommigen hadden wel drie pagina's af! Alle deelnemers kregen een uitgebreide set materialen om heerlijk aan de slag te gaan met de opdrachten van Nadine. Een van de opdrachten was om zelf Project Life kaartjes te maken. Dat is met karton, tape en stempels helemaal niet zo moeilijk! De opdracht viel goed in de smaak, net als het voorbeeld:


Voor 28 februari hebben we weer nieuwe materialen geselecteerd en de opdrachten zijn natuurlijk ook anders dan de vorige keer. Dus kom lekker scrappen! Je gaat naar huis met heel veel tips en inspiratie om het thuis echt weer op te pakken. Want werken met foto's is verslavend leuk!!!


Woensdag 4 maart - Kaarten maken met het Envelope Punch Board

Ja, we halen 'm weer uit de kast. Want naast envelopjes, doosjes en mini-albums kun je ook heel leuke kaarten maken met je Punch Board. Nadine heeft er drie voorbereid. En de uitgebreide werkbeschrijving krijg je natuurlijk mee!Vrijdag 13 (is het alwéér zo?') - Vrolijk mini album maken

Een vrolijk mini-album waar je heel veel foto's in kunt 'verstoppen'. Die staat deze vrijdag op het programma. In de winkel kun je het voorbeeld zien. 

Zaterdag 21 maart - HIGH TEA + KnutselenEen echte topper van het team van Bij Oma Dee. Tijdens het knutselen krijg je allemaal heerlijke zoete en hartige lekkernijtjes geserveerd. Dus neem je vriendin, collega, moeder, zus of buurvrouw mee en ga naar huis met leuke knutsel én een volle buik :). Ook dit keer maken we weer drie verschillende kleine projectjes.

28 maart - Project S - Van 10 tot 17.00 uur scrappen en beppen

Zolang er animo voor is, houden we 't erin. Project S op de laatste zaterdag van de maand. Lekker een hele dag ongestoord foto's inplakken, of schuiven, wat je wilt! Inclusief een uitgebreid pakket aan materialen, waar je thuis ook nog mee verder kunt. 


We hopen jullie natuurlijk allemaal weer te zien tijdens een van de workshops. Bij Oma Dee is goed bereikbaar met de trein (Station Bovenkarspel ligt op 5 minuten lopen van de winkel). Het is altijd reuze gezellig aan tafel en ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd!

Wie weet tot binnenkort!
3 opmerkingen:

 1. Alex wilde al naar Bovenkarspel verhuizen, en als ik deze workshops zie gaat het ook wel kriebelen ha ha. Het was gisteren in ieder geval enorm gezellig. Bedankt voor je gastvrije ontvangst!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat zou gezellig zijn :-)) Vond het ook super gezellig en heel erg leerzaam. Heb gisteravond meteen het boek van Joanne Sharpe besteld en ga er zeker mee verder. Bedankt voor een geweldige dag!

   Verwijderen
 2. Ohhh die workshop kaarten maken met de punch board. Ik kan niet door de week maar zou hem dolgraag eens willen volgen. Is het mogelijk om die ergens op een zaterdag in Mei of Juni te organiseren? En kan je die ook eens combineren met een shaker card? Dan teken ik bij deze al in :)
  XX

  BeantwoordenVerwijderen