donderdag 27 augustus 2015

Workshops in september: Cardstock Only - Mini Album - Project S

Goedemorgen!

Vandaag even een focus op de workshops in september. We hebben een veelzijdig programma, maar bij deze een paar sneakjes:

Vrijdagmiddag 11 september: Cardstock Only
De naam van de workshop zegt het al. Cardstock staat bij deze workshop centraal. Op verschillende manieren maak je minimaal 3 kaarten met (bijna) alleen maar cardstock. Dat belooft een kleurrijke workshop te worden! 

Bij deze workshop mag je zelf 10 kleuren cardstock uitzoeken, waarmee je je vervolgens helemaal kunt uitleven. In de winkel hebben we tijdens de workshop voor de deelnemers ook nog een leuke cardstock-actie.

Ga je voor wit?

Of kies je voor zwart als accent?

We gaan in deze dagworkshop een mooi album maken van 20x20 cm. Tenminste, dat is de buitenkant. In de binnenkant zit een kleiner album verstopt. Het boek kun je open neerzetten, een echte eyecatcher op de schoorsteenmantel. 

Let op: voor het voorbeeld heb ik papier van Gosammer Blue gebruikt. Je kunt dit papier kiezen, maar er is tijdens de workshop meer keuze in de winkel. 

Een bijzonder album om neer te zetten...Natuurlijk gaan we ook weer lekker scrappen dit jaar. Project S (een combinatie tussen scrappen en project life) staat de 26e op de agenda. Je kunt de hele dag aan de slag met je foto's aan de hand van leuke opdrachten. Én je krijgt ook nog een mooi pakket met verrassende materialen. Niets moet, alles mag. Een ding is zeker: je doet veel ideeën op (ook bij elkaar) en aan het einde van de dag ben je weer een stuk opgeschoten met je album! 


3 opmerkingen:

  1. De voorbeelden zien er super uit Nadine (leuk om hier die kaart met de strookjes ook te zien!). Lekker bezig ben je, veel plezier en succes met 't workshopseizoen weer. See you!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Op een of andere manier had ik dat wel gedacht, Stella! :)

      Verwijderen