zondag 3 januari 2016

Dit kun je van Bij Oma Dee verwachten in 2016...

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Zijn jullie helemaal tot rust gekomen na de DEEcember Daily? Even geen codes opsnorren in de vroege morgen ;) 

Het DeeTee is ook helemaal klaar voor een nieuw creatief jaar. We hebben een leuk en veelzijdig programma in petto voor iedereen die het leuk vindt om met zijn handen mooie dingen te maken. Van kaarten tot Home Deco tijdens de workshops. En ook op het blog blijven we jullie motiveren om lekker bezig te blijven. Dit kun je, naast veel nieuwe, mooie en leuke scrapspullen zoal verwachten van Bij Oma Dee:

De nieuwe iDEE&post komt er aan...
Achter de schermen werken we weer hard aan super leuke voorbeelden met de nieuwe iDEE&post die bijna uitkom. Nog eventjes geduld, dames!

Monique opent op 9 januari het nieuwe workshopseizoen
Lekker kliederen, smeren en inkten. Monique geeft op 9 januari opnieuw de mixed media workshop die in 2015 zo'n succes was. Ben jij er ook bij volgende week?Mannenkaarten maken op 16 januari
Laten we 2016 goed beginnen en alvast wat mannenkaarten maken. Kunnen we de rest van het jaar weer lekker met bloemen en glitters aan de slag ;) Tijdens de workshop maak je drie verschillende kaarten met heel veel materialen in diverse stijlen, zoals pasta, jeans, kurk en stempels.


Een mooie collage voor in huis
Wil jij nu ook echt eens iets doen met die paar mooie foto's? Bijvoorbeeld van je (klein)kinderen of andere momenten die je dierbaar zijn. We gaan een mooie houten college maken op vrijdag 22 januari (ongeveer 27x27 cm). Die kun je thuis neerzetten of ophangen. Er is voldoende papier in verschillende stijlen, om er helemaal je eigen ding van te maken! Ook zo'n collage maken? Kijk even op de site voor meer informatie.
Nieuw Bij Oma Dee: Scrap EveryDEE


Het aantal aanmeldingen overstijgt onze verwachtingen. Super leuk om zoveel enthousiaste reacties over ons nieuwe project te horen. Jullie staan allemaal te trappelen om met mooie moodboards aan de slag te gaan. Of zijn jullie vooral nieuwsgierig naar de leuke spullen die we hebben geselecteerd? Wij kunnen niet wachten! Wil je ook nog meedoen? Meld je dan snel aan voor Scrap EveryDEE!

Blijf iDEE&blog en Facebook in de gaten houden voor alle activiteiten van Bij Oma Dee. We gaan er een creatief 2016 van maken!

PS, de prijswinnaars van DEEcember Daily en Scrap EveryDEE maken maken we aankomende week bekend, Miranda geniet nog even van een welverdiende vakantie ;)

6 opmerkingen:

 1. Nu al lekker bezig, heel veel succes en plezier met al jullie DT projecten en bezigheden dames. De kleine sneak peeks van de workshops zijn erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jullie ook allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar. ik heb genoten afgelopen maand elke dag weer wat moois.
  veel suc6 met alles wat jullie in het nieuwe gaan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer goed uit voor de komende maand!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er weer heel leuk uit, vind vooral die lijst erggggg leuk
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor! Ik heb weer zin in workshops gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen