donderdag 17 november 2016

Cadeautjes!

Hé hallo!

Alweer bijna een maandje geleden gaf ik samen met Judith een workshop kerstkaarten.
Dat was een leuke gezellige dag, en ook ik had een aantal dingen voorbereid.
Een kaart heb ik al eerder laten zien, dat was deze post.


Daarnaast had ik ook een cadeau schuifkaart gemaakt. Deze is best snel en eenvoudig te maken.Je maakt een pocket van dessin papier, en daarin maak je een sliderkaart, waaraan de deksel vast zit.
Op deze slider kun je een cadeaukaart vastmaken, of geld bv..De deksel valt wanneer je alles in elkaar schuift over de pocket heen. Zo word het net een doosje.


Bindt er een strik van mooi breed lint omheen, maak er een paar labels aan, met naam, datum, plaatje, noem maar op, en je hebt binnen een no time een leuk cadeautje!

We hadden ook nog Pillow boxes gepimpt. Dit modelletje blijft altijd leuk, ook voor geld, maar ook voor kleine cadeautjes.Daar kun je lekker je fantasie op los laten!


Hier alleen een strookje dessinpapier. Lintje mooi gestrikt, en twee wantjes die weer leuk bij het papier passen uitgestanst.


Bij deze de Pillowbox voor het in elkaar zetten stempelen. Daarna een strik en een label geknipt uit de paperpad die iedereen bij deze workshop kreeg!

Dit is allemaal in kerst sfeer, maar uiteraard met een ander papiertje, stempel enz., ook leuk voor verjaardagen te gebruiken natuurlijk!

Gisteren bestond 'Bij Oma Dee' alweer vijf jaar! Hadden jullie dat al mee gekregen?
Dat is toch een felicitatie waard!

Erg leuk dat jullie weer zijn langs gekomen op DEEday!

Fijne dag!
Groetjes Cornelie
3 opmerkingen: