vrijdag 27 januari 2017

Back to Basic met Scrap EveryDee

Hoi,

Volgende maand komt de nieuwe Scrap EveryDee uit. Na de feestmaand met alle toeters en bellen leek het ons fijn om weer even back to basic te gaan. En dat doen we met een pakket gevuld met designpapier in zachte tinten en rustige printjes en natuurlijk heel veel embellishments om je layouts op te leuken.

Dit is het moodboard wat bij het pakket hoort:


Met ingang van dit nieuwe jaar gaan we het ook een beetje anders doen. Voortaan ben je namelijk voordeliger uit als je een abonnement neemt op Scrap EveryDee. Een los pakket kost nu € 40 en als je een abonnement hebt € 35. Meer voor minder dus.

Twijfel je nog? Dan is hier, speciaal voor jou een ieniemienie sneak peek van het pakket ;-))Wil jij Scrap EveryDee ook eens proberen, bestel dan een los pakket of ga meteen voor een abonnement. Je krijgt dan naast het pakket elke maand een nieuwsbrief boordevol inspiratie van het DeeTee en bovendien kan je je ook aanmelden voor de besloten Scrap EveryDee groep op Facebook.

Ik zeg doen!

Groetjes,
Miranda

5 opmerkingen:

 1. Dit is een prachtig moodboard! Misschien toch maar eens nadenken of ik de Scrap EveryDay ook een keer aan zal schaffen?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan het pakket altijd een keer uitproberen Rhodé. Ik zou het doen ;-))

   Verwijderen
 2. Zeker een mooi moodbord en een aantrekkelijke sneak peek! :-O

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Als je meer wil weten over de kit, vind je hier de informatie http://www.bijomadee.nl/c-3250749/scrap-everydee/ :-))

   Verwijderen