donderdag 27 april 2017

Workshop kaartenmapje!

Hé hallo!

Gezellig dat je weer langs komt op DEE day'!

In maart heb ik bij Caro's kaartjes een workshop gevolgd. Dit vond ik zo leuk dat ik heb gevraagd of ik dit voorbeeld mocht gebruiken om ook een workshop te geven. Super tof dat ze dat goed vond, en zo hebben we zaterdag 17 juni a.s. deze workshop gepland. De details vind je op de website.Het is een kaartenmapje met twee pockets, met dáárin weer zes verschillende kaartjes.
Uiteraard heb ik het uiterlijk wel naar eigen inzicht gedaan, en er dan ook 6 verschillende kaartjes van gemaakt! Eéntje laat ik vast zien, de rest is een verrassing voor 17 juni!


Erg tof om te maken, zelf te houden, maar ook zeker om weg te geven!
We maken er een gezellige dag van om lekker op je gemak, met tijd om lekker te klessebessen, dit te kunnen maken. Natuurlijk zorgt Miranda weer voor de inwendige mens én het is inclusief lunch!
We gebruiken o.a. mooi papier van My Favorite Things en gaan kleuren met potlood... nee niet moeilijk, voor iedereen te doen!!

Dat belooft dus weer een leuke dag te worden.
Gezellig als je komt, je kunt je opgeven via de mail bij Miranda.

Gisteren had ik op mijn eigen blog nog een bericht geplaatst, drie kaarten met de 'heartstrings' dies van Concord & 9th. Leuk om even te kijken? Klik dan hier!

Dank je wel voor het langskomen, ik hoop dat de lente en dus ook het zonnetje met zijn warmte wat meer doorzetten, want O, wat zijn we daar aan toe!

Fijne dag, groetjes Cornelie

4 opmerkingen:

 1. Eeg leuk, zo'n kaartenmapje! Het ziet er erg netjes uit, je zou niet zeggen dat het handgemaakt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk Cornelie!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een snoepje Cornelie! Ik kan de 17e helaas niet maar het lijkt me een hele leuke workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je bezig gezien; hartstikke gaaf! Ik kan die dag niet...zó jammer!

  BeantwoordenVerwijderen